Vážení pane,
Hlásím se na pekař, na vaše pekarna Bajusz v Bytrice. Konkrétněji ja chci pracovat na secke sladého pečivo, plný uzavek od ponděli do sobota. Od doby kdy jsem byl maly, každy den žrikal jsem o mamince, ‘proč ne mužeme koupit koblíku’, ‘mam tak moc hlád’! Ale nidký maminka ne koupila moje koblík! A proto rozhodl jsem trénovat pekař po maturitu. Po vítězství v soutěži celý Evropě a po prací na některým nejlepším restauraci ve světě uvědomil jsem si že musel jsem vratít do česka. Musel jsem vratít domu. A po končeni moje kontrakt na Ritzu ihned začinal jsem pracovat ve Praze. Po 20 let v Praze a založení vlastního podniku chtěl jsem odstoupit. A to mě přivádí tam, kde jsem dnes! Mam 80 let ale mam hodně zkušeností. Umím péct každy koláč pod sluncem. Taký jam ostřil time management, pozornost k detailu, multitasking a etiku tvrdé práce.
Tešim se, až od tebe uslyším,